Превод и легализация на документи

За да направите заявка за писмен превод или легализация на Вашите документи е необходимо да посетите удобен за Вас офис на Мания Принт в гр. София или гр. Пловдив. Екип от млади, енергични и добре подготвени служители ще приемат Вашата заявка на място. Ще се радваме да отговорим на всяко Ваше запитване с цена и съвет.

УСЛУГИ

Професионален писмен превод

Лицензиран легализиран превод

Маркетинг превод и реклама

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Агенция за преводи и легализация Еко 4Агенция за преводи Еко 4 е водеща фирма в България, както за писмени и устни преводи, така и в сферата на легализацията на всякакъв тип документи. Всеки ден екип от професионалисти работи усърдно, за да може aгенция за преводи Еко 4 да остане пример за качество и отговорност, на които клиентите могат да разчитат. За да посрещне високите стандарти на клиентите и да предложи висококачествен и конкурентноспособен продукт, aгенция за преводи Еко 4, се старае да избере индивидуален подход към всеки клиент, който най- добре ще отговори на Вашите изисквания. Визията на агенцията включва разширяване на мрежата от офиси в България, както във Варна и Шумен, така и в София – в офисите на Копирни центрове Мания Принт.

С услуги на aгенцияза преводи Еко 4 Вие си гарантирате надеждност, коректност и професионализъм.

Качество

Европейски стандарт за качество 150 17100. Всеки превод се редактира от преводач – редактор за по-добра точност на превода

Бързо действие

Поръчка за следващия работен ден

Работен обем

Опит в превода на до 200 страници за седмица

* Запазваме правото си да изискваме авансово плащане за по- големи обеми, за да стартираме изработката на поръчката.